Shiffa Home

Kayısı Çekirdeği Yağı 30 ml.

0 Yorum | Yorum Yap
Stok Kodu: M02511
Barkod Kodu: 8690088022777
23,00 TL
Şimdi Sipariş Verirseniz
Yarın Kargoda!
75 TL Üzeri Kargo Bedava
Kapıda Ödeme İmkanı
İade ve Değişim Garantisi
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI

    Kayısı A, B, C ve E vitamini açısından zengin bir meyvedir. Bol miktarda demir içerir. Magnezyum, kalsiyum, fosfor, kükürt, bakır, manganez mineralleri açısından da zengindir. Çekirdeğinden elde edilen yağ kozmetik ürünlerde kullanılır. Ayrıca kayısı çekirdeği yüksek oranda Omega 3-6-9 içerir.

    Kayısı çekirdeği yağı, kayısı çekirdeklerinden soğuk pres yöntemiyle elde edilen sabit bir doğal yağdır. Hafif badem ezmesi kokan değerli çekirdeklerinden yağların çıkarılması uzun bir geçmişe sahip gelenektir. Özellikle sıcak ülkelerde kayısı çekirdeği yağı cilt bakımında oldukça popülerdi.

    Kayısı çekirdeği yağı yapısı gereği dayanıklı ve kurumayan bir yağdır. İçinde yer alan yüksek oranda tekli doymamış yağ asitleri kayısı çekirdeği yağını müthiş bir cilt ve masaj yağı yapmaktadır. Kayısı Çekirdeği yağı bileşimindeki yağ asitleri yüksek oranda E vitamini içermektedir.

    Kayısı Çekirdeği yağı tolöre edilebilir dolayısıyla her cilt tipine uygundur. Hassas, kuru ve çatlamış ciltler de rahatlıkla kullanılabilir. Cilt metabolizmasını canlandırıcı ve nem dengesini koruyucu etkisi vardır. Bebek cildi ve yaşlı ciltler için son derece uygundur.

    Cildin ihtiyacı olan A, E ve C vitaminlerini içeren kayısı çekirdeği yağı, faydalı yağ asitleri bakımından da oldukça zengin bir kaynak. Kayısı yağı olarak da bilinen bu yağ, içerdiği yüksek miktarda omega 3, 6 ve 9 ile cilt bakımının aranan içerikleri arasında yer alıyor. Ayrıca palmitik asit ve stearik asit bileşenleri ile de cilde olan faydalarını çeşitlendiriyor.

    KAYISI ÇEKİRDEĞİ YAĞI KULLANIM ALANLARI

    • Kaş ve kirpik bakımında besleyici olarak kullanılabilir.
    • Cildi nemlendiren ve kirlerinden arındıran özelliği sayesinde cilt temizliğinde kullanılabilir.
    • Yumuşak dokusuyla tüm yaş gruplarına ve tüm ciltlere en uygun yağ çeşididir.
    • Cilt bakım kremlerine eklenerek akşam bakımına eklenebilir.
    • Dahilen 1 fincan suya 3 -4 damla eklenerek tüketilebilir.
     
    İçerik: Oleum Prunus armeniaca (Kayısı Çekirdeği Yağı)
     
    - İşletme Kayıt No: TR-34-K-048026
    Elde etme metodu: Soğuk sıkım yöntemi kullanılarak elde edilmiştir.
    Saklama Koşulları: Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

    Raf Ömrü 3 yıldır.

    Ambalaj: 30 ml

    • ISO 22000:2005 kalite standartlarına uygundur,
    • GDO içermez,
    • Silikon içermez,
    • Renklendirici içermez,
    • Kaliteli, yüksek etken madde kullanılarak üretilir.

     

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.