Shiffa Home

Ylang Ylang Yağı 5 ml

0 Yorum | Yorum Yap
Stok Kodu: M02872
Barkod Kodu: 8690088024757
14,00 TL
Şimdi Sipariş Verirseniz
Yarın Kargoda!
75 TL Üzeri Kargo Bedava
Kapıda Ödeme İmkanı
İade ve Değişim Garantisi
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • YLANG YLANG YAĞI

    ‘’Güzel Saç Hayaliniz Kırılmasın’’

    Ylang ylang yağı, ylang ylang bitkisininden distilasyon yöntemi ile elde edilen uçucu bir, doğal yağdır. Latincesi Cananga odorata olan bitkinin anavatanı Güneydoğu Asya'dır. Bitki içerisinde doğal olarak heraniol, nerol, terpineol, limonen, linalilasetat, ilangol, linaolevgenol gibi çeşitli uçucu bileşenler içermektedir.

    Vitamin, mineral ve uçucu bileşenler açısından çok zengin olan ylang ylang yağı; doğal bitkisinde yer alan tüm olumlu özelliklerin tamamını bünyesinde barındırır.

    Ylang Ylang yağı güçlü antiseptik ve anti bakteriyel bir uçucu yağdır.

    Canlandırıcı ve enerji verici bir yağ olarak bilinmektedir.

    Ylang ylang esansiyel yağı, aromaterapide yaygın olarak kullanılan bir uçucu yağ türüdür. Bilimsel adı cananga odorata olan ağacın buharla damıtılmış taze çiçeklerinden (Filipinler ve Endonezya’ya özgü) elde edilir. Narin özlere sahip bir yapıda olmasının yanı sıra baharat ve tatlımsı bir kokusu vardır. Birçok losyon ve parfüm gibi kozmetik ürünlerin esanslarına hammadde olmaktadır.

    Ylang Ylang Yağı Kullanım Alanları

    • Parfüm yapımında
    • Aromaterapide
    • Yıpranan, kuruyan saç uçlarında
    • Haşere kovucu olarak kullanılabilir

    Ylang ylang yağının faydalarından yararlanmak için Shiffa Home doğal yağlarını güvenle kullanabilirsiniz.

    İçerik: Ylang ylang yağı, Dipropylene Glycol, Triacetin, Oleum Cananga Oderata, (Ylang Ylang Yağı), (linalool, limonene, eugenol)

    YLANG YLANG YAĞI KULLANIM ÖNERİSİ

    Haricen masaj yapmak suretiyle cilt bakımında kullanılabilir. Cildi beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı olur. İÇİLMEZ.

    Uyarı: Uçucu yağ olduğundan ciltte kızarıklık, yanma gibi alerjik etkiler gösterebilir. Bu yüzden sabit yağlar ile karıştırılıp kullanılması gerekmektedir.

    Elde Edilme Metodu: Distilasyon yöntemiyle elde edilmiştir.

    Saklama Koşulları ve Raf Ömrü: Oda sıcaklığında (15-30°C) muhafaza ediniz. Isı, ışık ve nemden koruyunuz. Çocukların ulaşamayacağı yerde tutunuz. Raf ömrü: 3 yıl.

    Gramaj: 5 ml

     

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.